BTF Miami Evan

 73,95

Met een Beautifloor Miami Lamelparket vloer haal je een prachtige écht houten vloer in huis met een warme, sfeervolle uitstraling en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

De lamelparket Miami serie bestaat volledig uit extra mat gelakt hout. De toplaag van deze planken is ontzettend slijtvast, erg mat in afwerking en in vele verschillende kleuren te verkrijgen. Elke plank bevat een eiken toplaag met daaronder een haaks op elkaar geplaatste houten tussenlaag en onderlaag. Door de solide opbouw van deze 3 lagen is het parket ontzettend stabiel, met een minimale werking en een fijn loopgeluid. Daarnaast is de vloer door de Uniclic Multifit klikverbinding eenvoudig te plaatsen zonder lijm. Zelfs meeverhuizen is daardoor geen probleem! Toch de vloer verlijmen? De Miami serie kan door de Uniclic Multifit verbinding zowel zwevend als verlijmd op de basisvloer geplaatst worden.

Beautifloor Lamelparket is een natuurproduct, hierdoor is iedere plank uniek en komen in de vloeren geen herhalingen voor.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.