Klantenservice

Wij zijn hier om jou te helpen en al je vragen te beantwoorden. Ons toegewijde team streeft ernaar om jouw ervaring met ons bedrijf zo probleemloos en bevredigend mogelijk te maken. Of je nu informatie nodig hebt, een probleem wilt melden of gewoon even hallo wilt zeggen, we staan klaar om je met een glimlach te assisteren. Lees verder om te ontdekken hoe we je van dienst kunnen zijn.

Contact opnemen

Verzenden

Vandaag voor 17:00 besteld is normaliter de volgende werkdag in huis, maar soms duurt het een dagje langer. We hebben echter niet altijd alles direct uit voorraad leverbaar. Mocht je iets specifieks willen bestellen dan bestellen wij het voor je maar dan kan de verzend tijd iets langer bedragen. Ons doel is altijd om het z.s.m. te bezorgen.

14 dagen retourrecht

Ben je echt niet 100% tevreden met je aankoop, dan kan je het product zonder gedoe binnen 14 dagen
aan ons terugsturen. Stuur ons simpelweg even een mailtje naar info@vermazenvloeren.nl en vermeld even je order nummer en het product dat je terug stuurt. Het product dient degelijk verpakt verstuurd te worden en de label en kaartjes moeten erbij of eraan zitten.

Het is normaal dat je een aankoop wilt passen en meten maar probeer dan de verpakking zo netjes mogelijk te openen want dan hebben wij er nog wat aan als je hem terug stuurt. Als een product echt ontdaan is van alle labels en dergelijke kan je het niet meer ruilen. Het retour sturen van producten is voor jouw eigen rekening. Mochten wij onverhoopt een verkeerd of beschadigd artikel toesturen dan vergoeden wij het retoursturen en ontvang je hiervoor een verzendlabel.

Zoek je iets wat niet op onze webshop staat? Dat kunnen we wellicht alsnog regelen!
Het kan voorkomen dat jij iets zoekt wat wij wellicht niet op de website hebben staan. Wij helpen je graag verder en kijken dan of we het speciaal kunnen bestellen. Op deze bestelling geldt dan alleen geen recht op retour meer omdat het een specifieke bestelling voor jou is. Ruilen of retour zenden is dan dus niet meer mogelijk.

Garantie

Wij hanteren op al onze producten de garantiebepalingen van de fabrikant. Een product moet degelijk zijn en doen wat het moet doen. Is er iet mis neem dan gewoon even contact met ons op want wij geven de beste service!

Kortingscode

Kortingscodes zijn niet van toepassing op al afgeprijsde artikelen tenzij anders vermeld. Heb je vragen over je code en hoe te gebruiken neem dan gewoon even contact met ons op.

Milieu

Ook wij denken aan het milieu. We vinden het belangrijk dat iedereen iets kan doen en we doen het graag voor. Daarom scheiden wij ons afval. Juist ja, papier bij papier en plastic bij plastic. We zouden het leuk vinden als je ons daarbij helpt. De verpakkingen waarmee wij jouw bestellingen versturen, zien we graag ook op deze manier verwerkt worden. Probeer de verpakking waarmee we jouw bestelling versturen ook te hergebruiken, dat doen we zelf ook!

Meer informatie over Vermazen Vloeren vind je ook in onze algemene voorwaarden