ONZE MISSIE

Ibrahim Vermazen besloot na een dienst van 7 jaar bij het Korps Mariniers zijn passie voor vloeren te volgen. Wat begon als het leggen van houten-, parket- en laminaatvloeren, evolueerde al snel naar specialisatie in PVC-vloeren. Deze keuze bleek de juiste te zijn, want met het oog op de toekomst dragen PVC-vloeren bij aan een duurzame levensstijl en zijn daardoor razend populair.

Na jarenlange ervaring als zelfstandig vloerenlegger maakte Vermazen de overstap naar de zorg als jongerenbegeleider. Maar zijn liefde voor vloeren en zijn verlangen om jongeren met een moeilijke start te helpen, lieten hem niet los. Dit leidde tot het ontstaan van Vermazen Vloeren.

Vermazen Vloeren is meer dan alleen een vloerenbedrijf. Het is een werk- en leeromgeving waar jongeren met een lastig verleden de kans krijgen om een vak te leren en te werken aan een zelfstandige toekomst. Onze professionele leggers, naast het leggen van vloeren, fungeren als mentoren voor deze jongeren. We begeleiden hen stap voor stap naar zelfstandigheid als vloerenleggers.

Bij Vermazen Vloeren staat kwaliteit en service altijd voorop, ongeacht ons sociaal-maatschappelijke engagement. De jongeren worden nauwlettend begeleid door onze professionele vloerenleggers en krijgen tevens coaching en begeleiding van Vermazen zelf. Vermazen heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van jongeren. Ze krijgen pas de verantwoordelijkheid voor zelfstandig vloeren leggen wanneer ze er klaar voor zijn en hebben bewezen dat ze het kunnen.

Onze aanpak draait om een stappenplan waarin jongeren worden voorbereid om zelfstandig verder te kunnen, of het nu is als werknemer in loondienst of als zelfstandig ondernemer. We vragen slechts één ding van hen: inzet. Onze voldoening komt voort uit het zien van jongeren die een nieuwe weg inslaan en positief in het leven staan, ongeacht hun moeilijke start.

Dit is de ware drijfveer achter Vermazen Vloeren: het sociaal-maatschappelijke karakter, het investeren in jong talent dat een moeilijke start heeft gehad. Onze missie gaat verder dan alleen vloeren leggen; het gaat over het bouwen van toekomstkansen en het creëren van positieve verandering in levens.

We zijn er trots op dat we een verschil kunnen maken, één vloer tegelijk.

Samenwerken? Neem contact met ons op!